Topp 5 apper! (berry)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Topp 5 apper!

Hei igjen! Vet at jeg har blogget for noen timer siden, men hadde bare så lyst til å skrive et innlegg om topp 5 apper som alle (ihvertfall jenter) burde ha!  

1- Instagram Jeg skal ikke skrive så mye om instagram, siden det er så utrolig mange som vet om denne appen fra før, men til dere som ikke har brukt denne apen før, så er det en app hvor du både kan dele bilder og korte videoer med vennene dine.

2- WE HEART IT  Dette er helt klart en av mine favoritt apper! Den er stappfull med inspirasjon! Den har så mange utrolig fine bilder og quotes! Jeg anbefaler den på det sterkeste! 

3- Snapchat Også denne appen har mange personer hørt om, og mange bruker også denne appen flere ganger hver dag. På denne appen kan man sende bilder eller korte videosnutter til vennene sine. Du bestemmer selv hvor lenge (1-10 sek) personen du sender bilde til skal kunne se det.

4- The Hunt En UTROLIG nyttig app! Har du noen gang lurt på hvor en topp/sko/sminkemappe/flaske er fra? Hvis du legger ut et bilde av noe av dette (eller hva som helst annet) vil det nesten garantert bli funnet! Appen har vært brukt MASSE av meg og jeg tror dere vil like den!

5- Tv3 play Denne appen er jeg så glad for at finnes! Den lar deg se på masse serier, helt gratis! Det går mange serier, både norske men også amrikanske. Denne appen blir brukt hver dag av meg og jeg elsker den! :D

Jeg håer virkelig at dere likte dette innlegget! Jeg skal blogge mer i kveld :)


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits